Παίζουν στοιχήματα για το φύλο του παιδιού στη Βρετανία


Το παιδί θα είναι αγόρι. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι Βρετανοί τζογαδόροι, οι οποίοι στοιχηματίζουν, και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, τεράστια ποσά στο φύλο του μωρού του πριγκηπικού ζεύγους.

Το 72 % των παικτών πιστεύει ότι στη θέση «φύλο» στο πιστοποιητικό γέννησης θα αναγράφεται η λέξη «άρρεν», αν και αυτή η αλματώδης αύξηση των στοιχημάτων υπέρ του αγοριού ήρθε το τελευταίο δεκαήμερο, λες και υπάρχει κάποια πληροφορία.

Η αλήθεια είναι ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε ανακοινώθηκε ότι η Kate είναι έγκυος, οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα γεννηθεί μία μέλλουσα πριγκίπισσα. Αυτό άλλαξε, όμως, ως δια μαγείας αναγνωρίζουν οι ιδιοκτήτες των εταιρειών στοιχημάτων.

Εκτός από το φύλο του βρέφους, οι τζογαδόροι ποντάρουν στο όνομα, την ημερομηνία τοκετού, το χρώμα των μαλλιών, ακόμα και εάν το πριγκηπικό ζεύγος βγει από το μαιευτήριο με το νεογέννητο στην αγκαλιά του.

Το πιο δημοφιλές όνομα, ανάμεσα στους παίκτες, είναι το «Αλεξάνδρα».
Αν, τώρα, σας φαίνεται αστείο όλο αυτό, αναλογιστείτε ότι το 1982 (έτος γέννησης του πρίγκιπα William) όσοι επέλεξαν το «σωστό» όνομα μοιράστηκαν 45.000 δολάρια.